Модератори: Tetiana, Помаранчева Пантерка, Volya

та й не думаю, що багато народу будуть на весь світ кричати за кого вони будуть голосувати 
хотілося б, щоб переміг народ, однак для того треба, щоб народ був єдиним і не ділився сам на своїх та чужих, не вівся на казки і маніпуляції...

до речі, Тягнибок, як виявляється відмовився від співпраці з патріотичними партіями та організаціями, тому втратив їх підтримку на виборах... що гарно позначиться на його рейтингу... деякі його кроки я не розумію, зокрема зазначений вище... молоді політики не повинні ділити, вони мають об'єднувати... але він чомусь так не робить... тому не думаю, що наразі варто за нього свій голос віддавати...

, як я гадаю... аргументую: в його команді є значно більше професіоналів управлінців, ніж в Тимошенко... + якщо він не здійснюватиме реальних реформ і при цьому буде підіймати питання, які тільки розділятимуть народ - довго його виборці радіти не будуть, а як наслідок - наростатиме соціальна напруга по всій державі. Знову ж таки орієнтуватися лише на своїх виборців йому також не можна, бо його електорат переважно маргінальний, тому сам на вулиці не піде, що не скажеш про суспільне середовище заходу та центру країни... тому ситуація в нього в будь якому разі складна, і він має діяти перш за все активно та прагматично, аби зберегти посаду, вплив, та не поховати свою партію... Але очікувати того, що зараз усі заживуть безбідно та щасливо не варто, оскільки ні Янукович, ні Тимошенко не є прихильниками народної проукраїнської політики, що б вони не казали...

Dr.Bormental написав:ну, і як вам результат виборів? яник - президент?
Dr.Bormental написав:бач, вже хочуть надати статус російській мові

статус другої державної мови якщо буде підійматися - має проводитися через референдум, інакше він призведе до сильного зростання соціальної напруги і може становити загрозу новій владі взагалі... а враховуючи останні і перепис, і соцопитування - через референдум вони цього питання не проведуть, тому зараз вони на ньому всього на всього спекулюють, поки остаточно не отримали крісла президента...

а ти як думав, вони вже зараз очікують значного падіння свого рейтингу,тому будуть відміняти всі вибори.... натомість юлька буде на цьому спекулювати, бо ж влади їй мало (на жаль тільки використовує її не для народу, як показує останній рік її прем'єрства), і якщо допустить відміну виборів, то не на довго... та й потім вона відіграється... на жаль сьогодні ми у рамках умовної війни в однорідній масі, немає лідерів проукраїнських на політичному горизонті

ukrainer написав::) на жаль сьогодні ми у рамках умовної війни в однорідній масі, немає лідерів проукраїнських на політичному горизонті

Повернутись в Суспільно-політичне життя
Зараз переглядають цей форум: Yahoo [Bot] і 1 гість