• Важлива інформація
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Януковича ліквідують?

Розділ містить теми лише суспільно-політичної тематики життя держави (е це досить широкий спектр проблем)

Модератори: Tetiana, Помаранчева Пантерка, Volya

Януковича ліквідують?

Нове повідомлення Shiver2005 » Суб квітня 24, 2010 09:21:04

Поки наші націоналісти і поцреоти базікають на кухні, на вулицях проводять мітинги, зібрання за непідтримку дій діючої влади...ця влада діє. Януковичу і команді на ці заходи абсолютно пофіг. За рахунок адміністративного ресурсу він вже влаштовує репресії проти мітингувальників та журналістів. Але це ще дрібниці, бо посилення російської мови, українофобів на державних посадах, договір про перебування ЧФ РФ на нашій території до 2042 всупереч конституції призводить до повної руйнації наших незалежних державних інституцій. Це все дуже серйозно.
Чи доцільно з владою, що грає не по правилах вести цивілізований діалог? Я думаю ні, такий діалог - порожня тяганина часу для нас у безцільній надії щось виграти, щоб виправдовувало наші очікування, проте цього з цією владою ніколи не станеться.
В нас є дуже хороша організація УНА-УНСО, котра відома своїми діями стосовно вирішення проблемних ситуацій, гадаю ця ситуація саме така. З цього в мене є питання: чи ліквідують Януковича? Маю на увазі фізично, а не шляхом імпічменту, зізнаюся я не снайпер і не маю гвинтівку, одначе як на мене ціль доволі легка і нема труднощів її ліквідувати. Давайте не гаяти часу.
Shiver2005
Новачок
Новачок

Роки членства

Реєстр. № користувача: 405
Повідомлення: 20
Стать: Не визначено
Skype ID: shiver2005.
Бали репутації: 2
Додати бал репутаціїВідняти бал репутації

Re: Януковича ліквідують?

Нове повідомлення ukrainer » Суб квітня 24, 2010 18:45:12

Шановний користувач, прошу виправити ваше повідомлення, як таке, що суперечить чинному законодавству України, а саме деякі речення є закликом до протизаконних дій, зокрема посягання на Главу держави. Їх потрібно викласти інакше, щоб була зрозуміла Ваша позиція та не порушувалося чинне законодавство.

Щодо Вашого ставлення до влади, я певен Ви не один, а як показує практика, прихильників таких дій тисячі, якщо не більше... Однак не можна вдаватися до порушень закону, якщо до таких дій вдаються "політичні опоненти". Це благородності не додає...

А щодо дій нової влади я можу ще доповнити Ваш крик душі: Останні два дні на Вінниччині, як мені щойно повідомили, орудує (інакше не назву) організована група "представників податкової інспекції", з донецькими посвідченнями. Така група активно "проводить перевірки" місцевих підприємців, знайшовши дрібні порушення, за які варто попередження видавати - виписує значні штрафи (у тисячах), а якщо порушень не знаходять, то прикладаючи силу та погрози розправи змушують власників бізнесу та працівників віддавати всі наявні у касах кошти, частину товару тощо. Такий випадок вже став кричущим, оскільки інформація між підприємцями м. Вінниці розійшлася за добу, постраждалих десятки... Весь бізнес (який не має донецької "криші") активно згортається. Звернення до правоохоронців не дають результатів. Лави незадоволених чинною владою поповнюються підприємцями та їх найманими працівниками.

п.с. Камо грядеши, Україно?....
ukrainer
Адміністратор
Адміністратор

Роки членстваРоки членстваРоки членства

Реєстр. № користувача: 2
Повідомлення: 1397
Стать: Чол.
Skype ID: ukrainer8
Бали репутації: 13

Нове повідомлення Shiver2005 » Нед квітня 25, 2010 18:02:31

Я цілком усвідомлюю, що своїм постом порушую чинне законодавство України, намагаюся принижувати главу нашої держави тощо, готовий понести за це будь-яку відповідальність.
Я не знаю як мені викласти свої обурливі думки у межах закону, адже сьогоднішня Українська влада також порушує закони, зокрема Конституцію України, приміром закон щодо перебування іноземних військових баз. Влада подає мені поганий приклад, перед законом рівні всі в нашій країні, тож я думаю, якщо влада не несе відповідальності за протиправні дії навряд чи я понесу, коли на закон заплющують очі.
Shiver2005
Новачок
Новачок

Роки членства

Реєстр. № користувача: 405
Повідомлення: 20
Стать: Не визначено
Skype ID: shiver2005.
Бали репутації: 2

Нове повідомлення ukrainer » Нед квітня 25, 2010 20:12:36

Ви мабуть помилилися, закону щодо перебування іноземних військових баз не існує (принаймні я про таких не знаю). Натомість є частина сьома статті 17 Конституції України, яка чітко забороняє перебування іноземних військових баз на території України.
Щодо поганого прикладу, який показує влада, згоден з Вами. Однак Ви і влада в "різних вагових категоріях", тому якщо політична еліта не несе відповідальності за свої протизаконні дії ні перед законом, ні перед народом, це не означає, що ваші дії мають таку ж можливість залишитися непокараними.
Я також згоден, що перед законом рівні всі і народ як основне джерело влади в державі має право змінювати як окремих політиків, так і цілі режими, однак у влади є маса важелів, які дозволяють їй діяти так, як вона діє (нормативні, організаційні, силові, фінансові тощо), але у пересічних громадян нічого окрім Конституції України та чинного законодавства немає у ситуації протистояння з існуючою владою. Звичайно, Ви скажете, що завжди у народу був останній важіль - силовий (фізичний спротив та покарання політиків), однак такий важіль є поза законом. З іншого боку давайте поміркуємо, для успішної реалізації загальнонародної мети зміни влади чи політичного курсу за допомогою таких методів потрібна значна організована сила (сотні тисяч озброєних громадян - не менше, оскільки держава володіє значним силовим апаратом, який здатен протистояти такій масі та оперативно її придушувати + не забувайте про імовірні жертви серед мирного населення). Якщо така сила у народу є, то це свідчить про масове обурення населення. Але якщо є таке значне невдоволення, то значно ефективнішим важелем у цій ситуації є мирний спротив демократичними методами (та ж "помаранчева революція"), оскільки:
- він не дає підстав чинній владі використовувати силові важелі проти беззбройного населення;
- за умов мирного спротиву кількість населення, готового вийти на вулиці значно зростає (за рахунок дітей, жінок, людей похилого віку та пацифістів зрілого віку);
- акції протесту мають пасивну підтримку урядів інших демократичних держав;
- економіка та міста не зазнають руйнацій;
- національна свідомість зростає та влада змушена швидко реагувати і йти на поступки обуреному народу.
ukrainer
Адміністратор
Адміністратор

Роки членстваРоки членстваРоки членства

Реєстр. № користувача: 2
Повідомлення: 1397
Skype ID: ukrainer8
Бали репутації: 13

Нове повідомлення Tetyana » Сер квітня 28, 2010 14:51:15

Shiver2005 написав:Я не знаю як мені викласти свої обурливі думки у межах закону, адже сьогоднішня Українська влада також порушує закони, зокрема Конституцію України, приміром закон щодо перебування іноземних військових баз. Влада подає мені поганий приклад, перед законом рівні всі в нашій країні
Tetyana
Мовчун
Мовчун

Роки членства

Реєстр. № користувача: 375
Повідомлення: 8
Стать: Жін.
Бали репутації: 4

Нове повідомлення Tetyana » Сер квітня 28, 2010 15:01:28

Я підтримую тебе в плані того, що зараз в країні відбувається повний безлад і цьому потрібно поставити крапку, але її слід ставити цивілізованими методами. І необхідно починати з себе: це свідомий вибір народних поводирів, це не байдужість до того, що відбувається в державі та ін. Бо кулями і кулаками, а останнім часом і з широким застосуванням яєць :D , справу вирішити не можна, а це тільки призводить до ще більшого масового збурення.
Tetyana
Мовчун
Мовчун

Роки членства

Реєстр. № користувача: 375
Повідомлення: 8
Стать: Жін.
Бали репутації: 4

Нове повідомлення archer » Нед травня 02, 2010 11:41:07

З цього в мене є питання: чи ліквідують Януковича? Маю на увазі фізично, а не шляхом імпічменту

наші погляди співпадають... однак :дядько не варто поспішати. навіть коли б і була б така можливість (коли тисячі - думають один зробить) давайте обговоримо інший бік медалі, а саме наслідки такої дії. перше- а чи змінить це щось? чи не зроблять з нього "героя що боровся за україну" (герман точно щось в таке заявить). і здається мені, що янукович то лише вершина айсбергу.
друге- невідомо, хто прийде до влади після таких дій і що та особа принесе із собою. на доданок навіть якщо стрілець був самосвідомим і діяв без жодної підтримки, його всеодно пов'язиватимуть із певними політичними силами(гарантую що з патріотичними), що може призвести до їх антипіару і як наслідок привести до влади все ті ж клани. скажете, що і наступного знімемо... не так просто... наступного оберігатимуть ще краще (та й цього не так вже й погано).
третє- потрібно визачитись із тим, який резонанс ця подія викличе у суспільстві, і які наслідки з того будуть. думаю, що коли відповіді на ці запитання задовільнятимуть інтереси держави (а отже і народу) тоді можна говорити за саму реалізацію плану.
:prapor3:
СЛАВА УКРАЇНІ !!!
archer
Симпатик
Симпатик

Роки членства

Реєстр. № користувача: 369
Повідомлення: 31
Skype ID: sasha251189
Бали репутації: 3

Нове повідомлення Dr.Bormental » Сер травня 19, 2010 21:03:46

чесно кажучи, дали б мені в руки автомат, я б не тільки Яника пришив, але й половину парламенту, тай ще й пару олігарчиків прикакошив))))
Dr.Bormental
Активіст
Активіст

Роки членстваРоки членства

Реєстр. № користувача: 147
Повідомлення: 263
Бали репутації: 5

Повернутись в Суспільно-політичне життя

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей